DIA MUNDIAL AF

Un any més, Catalunya escalfa motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activat Física  (DMAF), que tindrà lloc el proper 6 d’abril i que es pot celebrar durant tot el mes.

 

El Dia Mundial de l‘Activitat Física és una iniciativa impulsada des de fa tretze anys per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

El lema d’enguany és “Mou la vida”.

 

L’objectiu del DMAF és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos per a prevenció de les malalties relacionades amb el sedentarisme, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran. En aquests darrers anys, els nostres hàbits de feina i oci han hagut de canviar, però no per això s’han de convertir en hàbits sedentaris.

 

Us animem a fer extensiu el lema i dur a terme les accions individuals o en grup del DMAF durant 4 setmanes (de l’1 al 30 d’abril), respectant en tot moment les restriccions a què la situació sanitària ens obliga, i a donar-hi la màxima difusió en el vostre àmbit, especialment durant el dia de referència, el 6 d’abril.

 

Podreu trobar tots els materials (pòster i trucs) i propostes per celebrar el DMAF en aquest web.

 

Enregistreu la vostra activitat al web i feu difusió de l’activitat i dels missatges a les xarxes socials amb les etiquetes #DMAF2022 #moulavida #gentactiva.

 

Us agraïm la vostra col·laboració per fer una societat més activa!

Deixa un comentari